DOSS GRAFICA CREATIVA


Situat al centre de Sant Cugat del Vallès, l’estudi es nodreix desde el 2007 d'un entorn ric per a treballar, i a l’hora de tota la inquietut gràfica que es respira en els carrers de Barcelona —a dues passes—, permetent així un equilibri molt ric en el que l’estudi està igual d’aprop del botiguer com de la gran industria.

D’aquesta dualitat apareix un enfoc molt particular —quasi artesanal— per als encàrrecs de l’estudi, oferint la màxima creativitat en diferents disciplines gràfiques, sense por a nous reptes gràcies a la versatilitat de la seva estructura, creant equips modulars a mida de l'encàrrec.

Perque DOSS, nascut en plena crisi, té molt clar que:
DAVANT LA CRISI, CREATIVITAT.

PRINCIPI BÀSIC NÚM1:

A MÉS FLEXIBILITAT D’ESTRUCTURA, PREU MÉS COMPETITIU

A DOSS són les necessitats de l'encàrrec les que dicten l'equip de treball. Sota un sol cap visible, impresors, programadors o periodistes intervenen en la part del projecte en que sel’s requereix sota la direcció de l'estudi, fruit de més de 20 anys creant sinèrgies en el sector.

Per això apostem per la màxima flexibilitat d’estructura per aconseguir qualsevol fita al preu més competitiu.

ELS SERVEIS DE L’ESTUDI:

PRINCIPI BÀSIC NÚM 2:

EL MILLOR RESULTAT NO ÉS SEMPRE EL MÉS COSTÓS SI NO EL MÉS CREATIU

El gran ventall d'eines de l'estudi com la fotografia, la il·lustració i el disseny tipogràfic, sumades a la nostra experiència a peu d'impremta ens permet exprimir la nostra creativitat en tot el procés de producció per treure-li el màxim potencial a les millors idees.

És per aquest motiu ens rodegem de professionals que tenen aquestes mateixes inquietuts per aconseguir resultats sorprenents fins hi tot amb els sistemes més convencionals (!).

LES EINES DE L’ESTUDI:

PRINCIPI BÀSIC NÚM 3:

UN ENCÀRREC NOMÉS TÉ UNA SOLUCIÓ ÓPTIMA

A DOSS cada encàrrec es tracta a mida —en un procés que es pot considerar artesanal— perque no creiem en una solució universal per a qualsevol tipus d'encàrrec.

Ens assegurem que treballem sobre la idea que demana l'encàrrec —per veu de l'interlocutor—, i corretgim l'enfoc fins que encaixa tant estèticament com conceptualment, assegurant l'èxit d'ambdues parts.

Contem amb un 99,9% de garantia d'acert avalada pels nostres clients

PRINCIPI BÀSIC NÚM 4:

UNA IMATGE CORPORATIVA ÉS MÉS QUE UN LOGOTIP

El color, la tipografia, l'estil de les imatges i inclús l'acabat en la producció dels elements diuen tant de la teva empresa com el teu logotip.

Per això a DOSS treballem entregant manuals corporatius que dicten normes d'aplicació, perque sabem que ha de quedar molt clar per tal que l'usuari no hagi d'improvisar.

PRINCIPI BÀSIC NÚM 5:

UNA BONA PÀGINA WEB REQUEREIX UNA BONA BASE

Per a DOSS la clau d'un bon disseny web està en partir d'una bona diagramació i estructuració dels continguts d'aquesta, per tal que l'usuari s'hi trobi còmode navegant, evitant així atacs de pànic que acaben amb la navegació per la via ràpida, tancant-la.

Els efectes de programació sempre seràn tractats com a tal i mai primaran per sobre la usabilitat, per tal de no interferir en el camí entre l'usuari i la informació que busca.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

AT Sports Management, Flamagas, EF Education First, Asset System, Laboratoris Roche, Bankpime, Ajuntament de Rubí, A&C, Triab Advocats, Marcove, Grup Sàbat, Keller, Carolina Herrera, Celo XXI, La Cova de Sal, Penalty, Associació de comerciants de Sant Cugat, Salus XXI, On Diseño, Nutrexpa, Alpino, Puig Group, Hotel Qgat, Restaurant Qubud, Metecno, Lázaro Consultors, Via Cívica, Quantum Aestethics, You First, Museu de Rubí, Clipper, 2befirst, Texeira Advocats, Flash-Football, IFC Team, Alisteo, JPSalut, Senior Store, Laboratoris Uxafarma, Gosila, IDS Consulting, Jade Arquitectura, Pavimarc, Europyme Advance, Juguetoon, Industrias Massats, Pack & Mail, Gaes, Associació de Comerciants de Coll Favà, Sergi Abad, Grupo Nose, Divinos&Divinas, On2Heels, Teca Sàbat, T.H. Khol, Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, Enipack, Odontogrup, Pavimarc, Effytec, Equip integral